Filteren

  Sport bh's

  sorteren op

  Sport bh's voor dames
  Dat sporten goed is voor lichaam en geest hoeven wij jullie dames natuurlijk niet meer te vertellen. Ook niet dat de juiste sportkleding bijdraagt aan het verhogen van je sportprestaties. Wat wel vaak een ondergeschoven kindje is, is de buste. Met name tijdens het sporten hebben de dames heel wat te verduren. Een goede sport bh biedt hier de uitkomst en is tijdens het sporten absoluut geen overbodige luxe. Het verschil tussen een gewone bh en een sport bh is dat deze laatste een stuk comfortabeler zit en een betere ondersteuning geeft. Deze ondersteuning heb jij zeker nodig met al dat gewiebel tijdens intensief sporten. Draag je niet genoeg ondersteuning, dan kan dit zelfs zorgen voor pijn tijdens het sporten en dit is niet goed voor je buste.

  Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddelde borst tussen de 200 en 300 gram weegt. Indien je geen goede sport bh draagt tijdens het sporten, ontstaat er een grote druk op het weefsel van de borst en de structuur van de huid. Hierdoor kan zelfs beschadiging ontstaan in het weefsel en de huidstructuur. Met het dragen van je alledaagse bh dring je de beweging van je borst met 38% terug. Draag je daarentegen een sport bh dan loopt dit percentage op naar 78%. Zorg dus voor de dames tijdens het sporten en kies een sport bh met genoeg ondersteuning! Misschien makkelijker gezegd dan gedaan, want waar moet je op letten tijdens de aanschaf van een sport bh?

  Tips voor de juiste sport bh

  Er zijn twee verschillende types sport bh's te onderscheiden. Voor dames, welke zijn gezegend met een grote buste, is een ingekapselde bh aan te raden. Deze sport bh heeft twee aparte cups van niet-elastisch materiaal, een elastische band aan de onderzijde en heeft geen beugels. Voor vrouwen met een maatje minder volstaat de compressie bh. Dit is een sport bh welke geheel van elastisch materiaal is gemaakt en als het ware de borsten tegen de borstkas drukt. Kies altijd voor een sport bh zonder toeters en bellen, wrijving van versiering kan namelijk zorgen voor verwonding. Een sport bh blijft het beste zitten indien deze is voorzien van dikke schouderbandjes. Let er wel op dat deze niet snijden. Bij het passen van je nieuwe sport bh is het belangrijk dat de sport bh zowel aan de voorkant als aan de achterkant op gelijke hoogte zit. Kies daarnaast een sport bh van ademend materiaal, welke tevens een goede regulatie heeft voor de afvoer van zweet. Last but not least; spring, dans of huppel een stukje in je sport bh voordat je de bh koopt. Op deze manier ervaar of je wel of niet genoeg ondersteuning krijgt. Met deze tips in je achterhoofd ben je klaar om te sporten in een goed passende en perfect ondersteunende sport bh!

  Sport bh van de Hunkemöller

  Binnen de collectie bh’s van de Hunkemöller vind je vrolijke modellen, welke veel ondersteuning bieden. Tevens zie je direct voor welke impact je de verschillende sport bh’s kunt gebruiken.

  Sport bh’s van Nike

  Als er een merk is dat weet wat sporten voor impact heeft op je lichaam, dan is het Nike wel. De sport bh’s van Nike geven je dan ook maximale ondersteuning om het meest uit jezelf te halen!

  Sporten in Adidas

  De sport bh’s van het merk Adidas zijn voorzien van de climachill-technologie.Dit zorgt voor een sublieme vochtregulatie en maakt ze sneldrogend. Ontdek ze in een regenboog aan kleuren!

  Under Armour sport bh’s

  Een absolute must voor elke sportieve dame zijn de sport bh’s van Under Armour. De bh’s zijn voorzien van UA technologie wat staat voor vochtopnemend en het comfortabele dragen.
  • Sporttops

   Tegenwoordig is sportkleding meer dan alleen iets dat je helpt beter te presteren. Zo wordt er meer tijd besteed aan de uitstraling van je outfit. Maak een statement en draag boven je sport bh een frisse groene, een vrolijke roze of een helder blauwe sporttop!
  • Sportlegging

   Dé trend in sportland is op dit moment de sportlegging voor dames. Zowel de lange als de korte variant wordt veel gespot in de sportschool. Niet gek bij het zien van de mooie designs en rustige effen exemplaren in het blauw, zwart en groen.
  • Sportvesten

   Mocht het kwik buiten dalen, maar is het wel tijd voor je wekelijkse hardlooprondje? Bekijk dan snel de collectie sportvesten, want deze bieden de uitkomst bij lage temperaturen. Vergeet met name de sportvesten van de merken Reebok, Adidas en Only Play niet!

  Vives les boobs!

  We zijn ze misschien als heel gewoon gaan beschouwen, maar borsten verdienen wat meer aandacht. Niet alleen laten ze je vrouwelijk en sexy voelen, ook zorgen ze voor een mooie opvulling in je favoriete jurkje en stillen ze de honger van de jongste generatie. Iets waar wij vrouwen best trots op mogen zijn. Toch blijkt uit onderzoek dat borsten niet de aandacht krijgen die zij verdienen. Wist jij bijvoorbeeld dat je jouw bh na twee keer dragen in de was moet gooien? Bh’s zijn namelijk een bron van bacteriën, welke kunnen zorgen voor vervelende infecties. Was je favoriete beha dus op tijd!

  Verschillende soorten bh’s

  Verschillende gelegenheden vragen om verschillende bh’s. Er is bijvoorbeeld niets zo irritant als je eindelijk je mooie strapless jurkje aan kunt en er van die lelijke bh bandjes bovenuit piepen. Om dit te voorkomen is de strapless bh uitgevonden.

  Er zijn natuurlijk ook momenten waarop je net even een maatje meer zou willen hebben. Een bh die zorgt voor een vollere buste is de push-up bh. Middels extra vulling krijgen de borsten meer vorm en lijken ze groter. Andersom kan natuurlijk ook; ben je voorzien van een grote voorgevel en wil je liever een maatje minder? Dan is het dragen van een minimizer een aanrader.

  Mooi ondergoed geeft je automatisch meer zelfvertrouwen. Een presentatie geven voor een groot publiek gaat ineens een stuk makkelijker indien jij je rode kanten lingerie draagt. Een collectie mooie bh’s, welke een boost geven aan je zelfvertrouwen, vind je onder andere binnen de categorie balconette bh. Kenmerkend voor de balconette is dat de bandjes verder uit elkaar staan wat voor een mooie halslijn zorgt. Ideaal indien jij je een iets lager shirtje of jurkje wilt dragen met een brede boord.

  Nog een fijne klassieker vind je binnen de collectie triangel bh’s. Dit bh’tje valt onder de noemer sexy en is geschikt voor dames met een kleinere buste. De naam doet het al vermoeden maar de vorm van de voorzijde van deze bh ziet eruit als een driehoekje. Meestal heeft de triangel bh geen beugel en geven hierdoor minimale ondersteuning.