Filteren

    Negligés & Slipdresses

    sorteren op

    Slipdresses voor dames
    Bij het woord slipdress denk je misschien gelijk aan een romantisch avond ineen mooi negligé, maar de slipdress kun je tegenwoordig ook gewoon dragen als dagelijkse jurkje. In de jaren ’90 was dit al een behoorlijke trend en werden modellen als Kate Moss en Naomi Campbell vaak gespot in een slipdress. En je weet indien een bekend model het draagt, draagt binnen de kortste keren iedereen het. Nu, jaren later, maakt de slipdress een behoorlijke comeback. Bekende blogsters, bn’ers en ware fashionista’s dragen deze trend met flare en langzaam verovert de slipdress de kledingkasten van vrouwen in Nederland. Zijn we blij met deze trend? Moeten we nog even wennen? Of wachten we tot deze trend overwaait? 

    Van alle fashion trends die de afgelopen twintig jaar voorbij zijn gekomen, is de slipdress toch wel een trend waar iedereen met smart op heeft gewacht om een comeback te maken. Wij van Kledingkopen.nl zeggen dus volmondig “JA” tegen dit fashion statement en zijn blij met deze re-integratie van de slipdress! Dit, van origine stukje onderkleding, verdient het namelijk om ook buiten de slaapkamer te worden gedragen.

    Het dragen van een slipdress geeft je automatisch een behoorlijke dosis sexappeal. Dit komt met name doordat de slipdress meestal is gemaakt van zacht satijn. Een directe link naar een verleidelijk pyjamaatje is dan ook snel gelegd. Door de zachtheid van de stof en tegelijkertijd de luxueuze uitstraling geeft satijn een sensuele touch. Tevens geeft het dragen je een laid back out of bed look.

    Mocht je door bovenstaand over de streep getrokken zijn en een slipdress en public willen dragen, dan kun je misschien aanlopen tegen het maken van hippe combinaties. Draag je iets ondereen slipdress en wat voor soort schoenen passen hierbij? Gelukkig is de slipdress niet zo moeilijk en laat zich op veel verschillende manieren goed combineren. Met de juiste schoenen kun je in jouw slipdress verschillende stijlen uitdragen. Door de lieve uitstraling van deze onderjurk kun je gemakkelijk een stoere twist aan je outfit geven middels het dragen van ruige motorlaarzen. Maak deze look af met een bewerkt leren jasje en een choker en je kunt door voor Hollands next top model. Ben je niet helemaal comfortabel met het dragen van alleen een slipdress? Draag dan een gestreept  of wit T-shirt onder het jurkje met classy sandalen met hak. Mocht je deze trend willen doorzetten, ook indien het buiten kouder wordt, kun je ervoor kiezen om je T-shirt te verruilen voor een strakke en vrolijk gekleurde coltrui.

    Laten we absoluut niet vergeten dat jij ook nog steeds je slipdress makkelijk als nachtkleding kunt dragen. Zoals eerder besproken is de slipdress meestal gemaakt van satijn wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Ben je minder fan van deze stof, dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een variant van ademend katoen. Gebruik je de slipdress om in te slapen, dan is het ook fijn om te kiezen voor een slipdress met elastaan. Dit maakt je slipdress stretchy waardoor deze gemakkelijk meebeweegt tijdens het slapen.

    Slipdress met kant

    Deze variant is zowel zeer geschikt voor een romantisch nacht als fashionable jurkje voor overdag. Door een slipdress met kant te kiezen geef je automatisch een sensueel tintje aan je kleding.

    Lange slipdress

    Een lange slipdress staat erg chique in combinatie met sandalen met een hak of een paar klassieke pumps. Binnen een handomdraai stap je als een ware Kate Moss de deur uit.

    Slipdress van katoen

    Mocht het buiten warmer worden, dan kun je jouw satijnen slipdress verruilen voor een katoenen variant. Katoen heeft een ademend karakter en is hierdoor comfortabeler bij warm weer.

    Gekleurde slipdress

    Je kunt natuurlijk kiezen voor een basic kleur zoals een zwarte of witte slipdress, maar heb je al eens gekeken in de collectie van de hemelsblauwe en lichtroze slipdresses?
    • Wasvoorschriften

      Je nieuwe satijnen slipdress wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Satijnen slipdresses kun je wel gewoon in de wasmachine wassen op maximaal 40 graden. Keer de slipdress wel even binnenstebuiten en gebruik het wasprogramma kreukherstellend. Vermijd waspoeders en gebruik vloeibaar wasmiddel!
    • Merken

      Of je dit verleidelijke jurkje gebruikt als nachtkleding of als aanvulling op je dagelijkse outfit, dat jij er als een waar model bijloopt is in ieder geval zeker. Merken zoals de Hunkemöller en de lingerielijn van Heidi Klum weten wat vrouwen willen en spelen hier naadloos op in met een prachtige collectie slipdresses.
    • Bespaar

      Kledingkopen.nl vergelijkt het aanbod slipdresses van meer dan 160 webshops. Hierdoor zie jij direct welke shop de laagste prijs hanteert. Je betaalt op deze manier nooit meer teveel voor je nieuwe favoriete slipdress en bespaart ook nog eens een hoop tijd en geld. Tevens zie je direct de beschikbare maten, levertijden en online betaalmogelijkheden.

    Nachtkleding

    Nachtkleding is over het algemeen vaak een ondergeschoven kindje. Best gek,want tijdens je slaap of thuis momentjes is het de bedoeling dat je ontspant.In een te warme of te strakke pyjama, huispak of badjas ben je waarschijnlijk minder ontspannen. Daarom hebben wij voor jou enkele tips and tricks op een rijtje gezet om jou zo de meest comfortabele nachtkleding te laten shoppen.

    Pyjama

    Pyjama’s voor dames zijn er in vele soorten en maten. Belangrijk bij de aanschaf van een nieuw setje is om te bedenken wat de omgevingstemperatuur is. Uit onderzoek blijkt dat je het gemakkelijkst inslaapt bij een slaapkamertemperatuur van 16 tot 18 graden. Daarnaast daalt je lichaamstemperatuur als je gaat slapen. Dit komt door de aanmaak van melatonine. Melatonine zorgt ervoor dat de kerntemperatuur in je lichaam daalt. Rond drie, vier uur in de nacht is de productie het hoogst en je lichaamstemperatuur dus het laagst. In de zomer volstaat een korte pyjama, zoals bijvoorbeeld een shortama. Dit zijn korte pyjama’s welke soms uit één stuk bestaan of uit een los shirt en kort broekje. Gezien het in de winter over het algemeen kouder is kun je beter kiezen voor een pyjama met een lange broek en longsleeve. Een lang nachthemd is uiteraard ook een goede optie. Houd er wel rekening mee dat deze de neiging hebben om ’s nachts omhoog te kruipen.

    Pas een pyjama altijd eerst voordat je deze aanschaft. Sommige pyjama’s zijn voorzien van een elastieken tailleband. Deze kan soms te strak zitten om de buik en dit belemmert jou in een goede nachtrust.

    Of toch naakt?

    Heel veel dames slapen het liefst naakt. En daar is helemaal niets mis mee, want naakt slapen heeft best veel voordelen. We noemen; het verbeteren van je nachtrust vanwege het sneller afkoelen van je lichaam. Je valt af omdat je lichaam harder moet werken gezien je lichaamstemperatuur een stuk lager is. Naakt slapen is hygiënischer voor de intieme delen. Een pyjama kan zorgen voor een broedplaats van bacteriën. Tevens voel je je aantrekkelijker indien je naakt slaapt. Je wordt niet belemmert door een te warme pyjama en voelt je vrij. Grote kans dat dit ook de intimiteit met je partner verhoogt!