Filteren

  Geruite blouse vergelijekn en kopen

  Leuk zo’n geruite blouse, maar hoe combineer je die nou eigenlijk? Dit is makkelijker dan je denkt en vergt alleen een beetje creativiteit. Houd er rekening mee dat je met een geruite blouse niet wilt eindigen als een houthakker – tenzij dit je doel is natuurlijk ;) – maar zorg voor een touch of glam. Dit kun je doen in de vorm van mooie accessoires, schoenen of een broek met een leuk extraatje. Denk hierbij aan accessoires die je een classy uitstraling geven. Een statement ketting is hierbij niet nodig, je kunt beter gaan voor een paar minimalistische kettinkjes en een mooi horloge.

  Geruite blouses vind je bijna in elke kleur die je maar kunt bedenken. Een blauw, zwart, rood of groen exemplaar kun je op ontzettend veel manieren combineren. Als je gaat voor een jeans met gaten krijg je een stoere rockerchick uitstraling, terwijl een zwarte skinny je juist meer een klassieke look geeft. Schoenen kunnen bij de geruite blouse ook een totaal andere draai aan de outfit geven. Sneakers zorgen ervoor dat je er casual en nonchalant uit ziet, maar een paar zwarte enkellaarsjes met hak geeft je weer een classy uitstraling.

  Zo zie je dus maar dat een geruite blouse je een tal van mogelijkheden biedt bij het samenstellen van je outfit. Het leuke van de geruite blouse is de hoeveelheid varianten van de ruit. Je hebt misschien het idee: “Een geruite blouse bestaat toch gewoon uit ruiten?”. Hoewel dit natuurlijk helemaal klopt, zit er ontzettend veel verschil in uitvoering van de ruit. Er zijn exemplaren te vinden in twee kleuren met een simplistische uitstraling en een eenvoudige grote ruit. Daarnaast zijn er modellen met meerdere kleuren die gebruik maken van kleine ruitjes om het geheel een wat opvallendere uitstraling te geven. Genoeg mogelijkheden op het gebied van de geruite blouse!

  Geruite blouses

  sorteren op