Filteren

  Kokerrokken in alle kleuren

  Zoals eerder aangegeven is de kokerrok bij uitstek hét kledingstuk dat je makkelijk kunt combineren. Door de strakke pasvorm geeft de kokerrok je en nette uitstraling en past deze rok perfect op de werkvloer. Combineer een blauwe kokerrok met een ruimvallende witte blouse, een paar mooie pumps eronder en je bent klaar om een belangrijke meeting in het stappen. Voor een casual friday kun je uit de voeten met een leren zwarte kokerrok, een comfortabele longsleeve met een leuk streepje en stoere motorlaarsjes. Niet zo’n fan van zwart? Geen enkel probleem, want met de handige filters aan de linkerzijde klik je zo van zwart naar grijze kokerrok en vanuit daar naar beige roze kokerrok. Een kokerrok combineren was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast vergelijken wij de prijzen van kokerrokken tussen verschillende webshops. Het voordeel hiervan is, is dat je direct ziet welke aanbieder de goedkoopste prijs hanteert. Je betaalt dus nooit meer teveel voor je nieuwe favoriete kokerrok.

  Kokerrokken in één overzicht

  Elk artikel heeft een eigen productpagina. Hierop zie je niet alleen waar het artikel het goedkoopste is, maar ook welke maten er beschikbaar zijn, wat de levertijd is of je het product gratis kunt retourneren en of het item kosteloos wordt toegezonden. Handige informatie die de beslissing om een artikel te kopen alleen maar makkelijker maakt.

  Veel meer rokken!

  Je hebt weleens van die dagen dat je liever niet al te strakke kleding draagt. Gelukkig vind je hier niet alleen maar kokerrokken, maar kun je ook uit de voeten met de geweldige collectie a-lijn rokken en spijkerrokken. Of wat dacht je van een hippe plooirok? Keuze genoeg en voor elke dame wat wils.

  Kokerrokken

  sorteren op