Filteren

  Badpak

  Badpakken laten je net wat zelfverzekerder voelen als je aan het flaneren bent langs de kust. Er zijn zo veel verschillende badpakken, dat er voor elk body type wel een passend badpak is! Welk badpak is jouw favoriet?

  De zwoele zandloper
  Voor body type zandloper is eigenlijk niets gek genoeg! Je hebt curves en die mag je laten zien ook. Een badpak met een mooi decolleté is daarom zeker geen overbodige luxe. Een subtiel decolleté vind je bij de badpakken met een ‘bandeau’ bovenkant en een wat meer uitgesproken decolleté vind je terug bij de badpakken met een halter bovenkant. De onderkant van de badpak kan uitlopen van string tot hipster formaat, wat jij wilt!

  De lange lollipop
  Hoewel de naam lollipop je niet meteen bekend in de oren zal klinken, is het wel een veelvoorkomende lichaamsvorm bij de Nederlandse vrouw. Lange benen en een goede boezem. Het maakt eigenlijk bijna niet uit voor welk badpak je gaat, want de aandacht gaat vaak uit naar je mooie slanke benen. Een badpak met drukke prints en mooie glitters zal je daarom zeker niet misstaan!

  De pittige peer
  Een lichaamsvorm waar veel vrouwen geen raad mee aan weten, is de peer. Een smal bovenlichaam met wat bredere heupen maakt het soms lastig om de juiste outfits uit de kast te trekken die jouw slanke taille accentueren. Gelukkig heb je daar met badpakken helemaal geen last van! Met je bescheiden boezem is elk badpak eigenlijk geschikt en kan je flink uitpakken. Van sportieve Speedo badpakken tot badpakken met cutouts; jij kunt alles hebben!

  Badpakken

  sorteren op