Filteren

  Verschillende manieren om je crop top te stijlen

  In 1980 werd de crop top populair door werelds beroemde zangeres Madonna en wel in de cult classic Flashdance. Waarin madonna de crop top rockte. Hierna volgde andere grote sterren zoals Christina Aguilera, Britney Spears en de Spice Girls. Vervolgens verdween de crop top even uit het straatbeeld, maar nu is deze top trend harder terug dan ooit.

  Het leuke van de crop top is dat je deze op veel verschillende manieren kunt dragen. Wij beschrijven voor jou enkele combinaties zodat jij alleen nog maar alles bij elkaar hoeft te shoppen in ons uitgebreide assortiment.

  Indien je jouw crop top combineert met een high waist broek of jeans zie je enkel een klein stukje van buik. Hierdoor staat de crop top direct shophisticated en verberg je ook eventuele oneffenheden. Maak dit outfit af met een paar pumps met hakken en je kunt dit outfit ook dragen naar een belangrijke meeting. Voor een vrouwelijke touch aan je outfit is het leuk om een zwarte crop top te combineren met een gekleurde a-lijn rok in bijvoorbeeld rood, blauw of paars. Door het gebruik van een felle kleur in je rok wordt de aandacht daarnaartoe getrokken en valt het stukje blote huid minder op. Indien je de trend van de crop top nog vrij heftig vindt kun je er ook voor kiezen om een model te kiezen die net iets langer valt of mouwen heeft. Op deze manier heb je het gevoel toch meer bedekt te zijn. Super sexy zijn de crop tops welke iets wijder vallen. Erg leuk op een strakke grijze of zwarte skinny jeans.

  Een andere trend die we in crop top land zien zijn de tops die van voren kort zijn en van achter lang vallen, erg mooi in combinatie met een pantalon en sandalen met een hoge hak. Voor de echte fashionista’s is het helemaal in om een strakke crop top te dragen onder een tuinbroek!

  Crop tops

  sorteren op

  Lees onze blogs over Crop tops

  Krop het op met je crop top!
  blog
  Krop het op met je crop top!
  Door: Elles Veenboer
  Wie denkt dat je de crop top alleen kunt dragen als je gezegend bent met maatje model, heeft het mis. In de juiste combinatie is de crop top namelijk voor elke dame en elk figuur een perfect kledingstuk! In 1980 wist de kaskraker Flashdance... Lees verder