Filteren

    Spijkerrok eindeloos combineren

    Je spijkerrok is binnen, yes! Wat nu? Hoe combineer je dit item? Het ligt er maar net aan voor welke look je gaat, want het combineren is heel eenvoudig. Voor het gemak stellen we hier twee looks voor je samen, voor de lente/zomer en voor de herfst/winter.

    Lente/zomer spijkerrokken
    In het voorjaar, als de lentezon doorkomt, is een spijkerrok goed te combineren met sneakers of instappers. Soms is een legging of panty nog wel nodig; een koud briesje kan zich zomaar voordoen. Combineer de spijkerrok daarnaast met een leuke geruite blouse en je bent ready to go. Ook in de zomer is de spijkerrok een musthave voor in je garderobe. Misschien kun je de spijkerrok zelfs zonder panty of legging dragen op een mooie zomerdag: ideaal! Sandalen, slippers en sleehakken kun je moeiteloos dragen en geven je die zomerse uitstraling waar je naar op zoek bent. Een hoge spijkerrok staat extra fashionable als je hem combineert met een gave croptop en mooie sieraden. Tip: de spijkerrok is ook hét item om naar een festival te dragen op een warme zomerdag!

    Herfst/winter spijkerrokken
    In ons koude kikkerlandje is het soms lastig om je favoriete spijkerrok het hele jaar door te dragen. Toch is dit helemaal niet moeilijk. Het gaat erom dat je voorbereid bent op de weersomstandigheden en dan is er niets aan de hand! Kleine tip: check voor het uitzoeken van je outfit de website Buienradar, zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan. Gaat het regenen? Kies dan voor een panty van ongeveer 60 denier, die is binnen no time weer droog. Panty’s en leggings met stippen, strepen of een ander motiefje kunnen je spijkerrok net even een andere uitstraling geven en ze houden je benen toch lekker warm. Draag boven je spijkerrok een longsleeve of pullover om je outfit af te maken. Wat nou als het wel erg koud wordt buiten? Dan kun je beter gaan voor een legging van 100 denier of meer. Je hebt zelfs exemplaren van 200 denier voor de echte koukleumen! Naast een panty of legging zijn de schoenen van je outfit niet geheel onbelangrijk. Het spreekt voor zich dat open schoenen vaak geen succes zijn in de winter; je wilt immers geen bevroren tenen! Enkellaarsjes, hoge laarzen en warme sneaker zijn de beste kandidaten voor onder je spijkerrok. Combineer de spijkerrok daarnaast met een warme coltrui en je bent niet meer te stoppen.

    Spijkerrokken

    sorteren op