Filteren

  In je sas met je nieuwe handtas

  Online winkelen zorgt automatisch voor een dosis geluksmomentjes, maar shoppen naar een nieuwe handtas geeft je een extra lading geluksgevoel. Het moment dat je hem in je handen krijgt, je spullen kunt verhuizen van de ene naar de andere tas en je doorkrijgt dat je nieuwe handtas perfect combineert met je jas, is een zaligmakend gevoel. We hebben het nu over een combinatie met een jas, maar handtassen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Een dagje shoppen met vriendinnen vraagt om een groter exemplaar zodat je ook je zonnebril, muts en handschoenen kunt meenemen. Ga je een avondje uit dan wens je liever een kleiner formaat handtas, omdat deze beter matcht met je kokerjurk en pumps.

  Feitjes

  Wist je dat er in een handtas gemiddeld 2.5 kilo weegt? Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat er gemiddeld vijftien verschillende artikelen worden meegesjouwd in een handtas voor dames. Tevens beschikt een vrouw gemiddeld over 6 verschillende handtassen!

  Die vijftien belangrijke spullen moeten natuurlijk is stijl worden rondgedragen. Kies je hiervoor voor een handtas van Michael Kors of gaat jouw hart sneller kloppen van een Myomy of Guess handtas? Misschien vallen deze merken buiten jouw budget?Geen enkel probleem indien je shopt via Kledingkopen.nl. Hier vind je namelijk ook tassen van de merken Anna Field, Even&Odd en het leuke merk Pieces.

  Kleuren

  Naast merken kun je je ook helemaal verliezen in de vele kleuren. Elk seizoen heeft natuurlijk weer andere trendkleuren en dus heb jij weer een goede reden om te shoppen! Winter? Ontdek onze zwarte en bruine handtassen. Zomer? Kies voor een blauw of roze uitvoering!

  Handtassen

  sorteren op