Filteren

    Blouse met lange mouwen stijlen

    Ben jij ook zo gek op je blouse met lange mouwen maar heb je geen idee hoe je hem moet combineren? Geen paniek, wij helpen je uit de brand. Een blouse is een ontzettend veelzijdig kledingstuk waar je alle kanten mee op kunt. Kijk hieronder welke blouse het beste bij jou past.

    De nette blouse
    Een nette blouse met lange mouwen elegant combineren is heel eenvoudig. Belangrijk is dat je een exemplaar kiest dat mooi aansluit op je lichaam. De juiste maat kiezen is hierin erg belangrijk, probeer ervoor te zorgen dat jij je comfortabel kunt bewegen in de blouse én dat hij je afkleedt. Kijk dan eens naar de kleur. Blouses in één kleur staan eleganter dan blouses met drukke patronen of heftige details. Kijk eens naar een blauwe blouse met lange mouwen of een witte blouse; daar vind je vast jouw perfecte exemplaar. Draag onder je blouse een mooie pantalon met een paar pumps van goede hoogte en je outfit is al bijna compleet. Het enige wat je hier nog aan toe hoeft te voegen zijn een paar elegante sieraden en je bent ready to go!

    De casual blouse
    Naast een nette look kun je ook heel simpel een casual look creëren met de blouse met lange mouwen. In het straatbeeld heb je vast weleens de spijkerblouse of een geruite blouse voorbij zien komen. Deze twee exemplaren zijn hét voorbeeld voor een casual look. Het leuke van deze blouses is dat je ze ook als accessoire om je middel kunt dragen. Is het een warme zomerdag? Dan kun je opknopen en ziet je outfit er toch gestijld uit. Ga voor een paar boyfriend jeans of skinny met gaten om je look wat stoerder te maken. Hou je het liever bij casual? Dan is een zwarte skinny ook goed te combineren met deze blouses. Wat betreft schoenen kun je eigenlijk niet gek genoeg gaan: van Dr. Martens tot mocassins; alles kan bij de casual look.

    Blouses met lange mouwen

    sorteren op