Filteren

    Partytime met feestjurken

    Of je nou naar een bruiloft, festival of verjaardag gaat, een feestjurk is altijd een goede optie! Feestjurken zijn er in verschillende kleuren en maten, daarom kun je ze eindeloos combineren. Heb jij een mooie feestjurk op het oog met een klassieke afwerking, kies dan wat meer in het oog springende accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een opvallende ring of een mooie hoed. Is jouw feestjurk juist knallend rood of sprankelend goud? Dan is een casual combinatie ook prima. Combineer je feestjurk met een paar enkellaarsjes en je bent good to go!

    Welke feestjurk past bij jou?

    Het maakt niet uit of je nou maatje 34 of 44 hebt, een feestjurk staat altijd goed! De jurkjes zijn ideaal omdat je ze in allerlei soorten en maten hebt. Hierdoor is het voor iedereen een perfect kledingstuk om in te shinen op dat leuke feestje. Het is slim om een jurkje uit te zoeken dat bij jouw lichaamstype past. Herken jij jezelf in het zandloop figuur? Ga dan voor een strakke feestjurk in één kleur die jouw taille accentueert en je mooie curves laat zien. Een paar mooie pumps erbij en je bent klaar om te feesten. Voor de dames die in het bezit zijn van een peer figuur is een a-lijn jurkje­ juist weer ideaal. Hiermee laat je jouw pluspunten goed uitkomen. Combineer het jurkje met een paar comfortabele sleehakken en je kunt de hele avond door! De lange, dunne meiden onder ons herkennen zichzelf misschien wel als 'pilaar'. Feestjurkjes met zwierig chiffon of mooie kanten afwerkingen laten je extra vrouwelijk voelen. Trek je mooiste Chelsea boots aan en je outfit is compleet. Welk lichaamstype je ook hebt, een feestjurk kan altijd!

    Feestjurken

    sorteren op

    Feestjurken in alle soorten en maten!
    It’s party time! Elke dame wordt blij van een gezellig feestje. Niet omdat de muziek zo goed is, de cup cakes zo heerlijk zoet zijn, maar vooral doordat alle ogen op jou gericht zijn. Wij weten als geen ander dat die leuke outfits nu al door je hoofd spoken en je niet kunt wachten om te schitteren op dat feest. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor feest er dit keer op de agenda staat. Die leuke feestjurk moet je hebben! Het is immers ook een reden om weer eens lekker te shoppen en je garderobe in de feeststemming te brengen. Want, hey... zonder échte feestjurk, geen feesie!

    Een jurk is een fijn kledingstuk waarbij je niet zoveel moeite hoeft te doen om een compleet outfit bij elkaar te zoeken. Het is namelijk één kledingstuk. Met een mooie statement ketting of een ander accessoire ben je direct klaar om te feesten. Daarnaast zijn er veel verschillende feestjurken. Een echte fashionista heeft verschillende feestjurken in haar kledingkast. Van blauwe tot rode sexy halterjurkjes en van basic feestjurken in de kleuren groen, geel en wit, heb je er ook een hele reeks. Maar aangezien de feestjes blijven komen, kun je ook niet genoeg feestjurken hebben toch? 

    Hair, flow it, show it!

    Als je denkt dat een oogverblindende jurk alles is, heb je het mis. Je kunt er nog zo verbluffend uitzien, maar als je haar alle kanten op zit met hier en daar verdwaalde plukjes is het totaalplaatje ook niet echt ‘een plaatje’. Een echte fashiongirl doet niet aan half werk, maar zorgt ervoor dat ze er te allen tijde op en top uitziet.  

    De keus voor een bijpassend kapsel is zo ingewikkeld nog niet. Indien je kiest voor een jurk met een off-shoulder model of een jurk met een diepe decolleté, staat een los opgestoken kapsel het mooist. Je jurk komt meer naar voren, maar ook je rug en decolleté. Als finishing touch draag je een onschuldig sierrad als accessoire.  

    Heb je binnenkort een bruiloft en zoek je een jurk waarin je lekker los kunt gaan? Een drukke jurk is daarvoor perfect. Denk hierbij aan een jurk met veel verschillende kleuren en details. Feestelijk en gepast voor de gelegenheid. Eén tip van ons; een te druk kapsel in combinatie met een drukke jurk gaat minder goed samen. Ga voor een minder wild kapsel, zoals een vlecht die mooi valt of een nonchalante knot. Een feestjurk kan ook heel basic zijn. Het zijn meestal 1-kleurige jurken die perfect gaan met een iets drukkere kapsel. Je haar lekker los en je ziet er onweerstaanbaar uit.

    Cocktailjurk

    Een jurk welke bij elke gelegenheid past, is bij uitstek een cocktailjurk  De verschillende modellen maken dat je deze modieuze jurk eindeloos kunt combineren. Met welke cocktailjurk schitter jij tijdens het kerstdiner?

    Strapless jurk

    Deze jurk schreeuwt één en al sexyness uit. Door de ontblote schouders zie je er extra vrouwelijk uit. Een strapless jurk is de perfecte jurk voor zowel bij een etentje met je lover, een feestje, als een gezellig dagje op het strand.

    A-lijn jurk

    Een a-lijn jurk is een elegante jurk, welke bij elk vrouwelijk figuur past. Het maakt niet uit van welke kant je rondingen komen, een a-lijn jurk is altijd een uitweg. Deze jurk kun je zowel dragen met je killer heels als je stoere enkellaarzen.

    Kokerjurk

    Indien je je vrouwelijke rondingen wat extra aandacht wilt geven, is deze dress een echte match! Een kokerjurk kun je zowel zakelijk als casual dragen. Combineer deze jurk met je leren jack en creëer zo een stoere look.
    • Feestje in de zomer?

      Heb je een feestje op de agenda staan dat plaatsvindt in de buitenlucht met één en al zon? Een perfecte zomerse look creëer je geheel met een feestjurk met zachte kleuren, zoals roze, babyblauw of geel. Met sandaaltjes of hakken met een peeptoe en leuke sieraden, straal je!
    • Winter feest

      In plaats van feestjurken met zomerse kleuren, creëer je een echte winterse look door kleuren als, wit, zwart en donkerpaars. Maak je outfit af met een bijpassende bontjas. Je make-up stem je volledig af op de kleur van je jurk voor de perfecte combinatie.
    • Oeps een vlek

      Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een vlekje op je feestjurk is soms niet te vermijden. Maar geen paniek. De meeste vlekken zijn eruit te krijgen doormiddel van het natmaken op de desbetreffende plek. Indien de vlekken er toch niet uitgaan, kun je de jurk het beste naar de stomerij brengen.

    Corrigerend ondergoed

    Niets is vervelender dan een verdwaald vetrolletje bij het dragen van een aantrekkelijke jurk. Gelukkig zijn er oplossingen om dit probleem te verhelpen. Bij het dragen van corrigerend ondergoed, zit je vetrolletje helemaal verstopt en zie je er strak en fit uit. Je probleem wordt  binnen no-time verholpen. Je hebt corrigerende jurken, rokken, topjes en broekjes. Het fijne aan shapewear is, dat je het onder elke feestjurk kunt dragen en er helemaal niets van ziet. Tegenwoordig heb je ook corrigerend ondergoed in verschillende kleuren. Het ziet er dan toch iets moderner uit, daarnaast heb je shapewear wat is afgewerkt met kant. Modern en sexy, ook onder die feestjurk mag het een feestje zijn, toch?  

    Inleg zooltjes

    Daar zit je dan, helemaal alleen op een stoel met in de ene hand je hakken en in de andere hand een toastje. Toch niet zo’n goed idee hé, die killer heels? Maar iedereen weet dat feestjurken gepaard gaan met hakken. Hetzij plateauhakken, klassieke pumps of hakken met een peeptoe. Wij begrijpen heel goed dat het soms moeilijk kan zijn om een hele avond op die hoge stappers te feesten, zonder dat je er krom van gaat lopen. Ze zeggen immers niets voor niets; wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. Een handige tip welke we graag met jullie delen; met inlegzooltjes kun je ook mooi zijn en schitteren op dat feest, zonder te verlangen naar die o zo comfortabele sneakers. Ze zijn als het ware een zacht bedje voor je voet en zorgen ervoor dat je niet eindigt op een stoel met je hakken in je hand.

    Lees onze blogs over Feestjurken

    3x feestelijke jurken onder de € 100!
    blog
    3x feestelijke jurken onder de € 100!
    Door: Elles Veenboer
    Dag Sinterklaasje, hallo kerst! De goedheiligman heeft zijn hielen nog niet gelicht of wij beginnen al met nadenken over onze kerstoutfits. Ga je voor touch of glamour in een jurkje bezet met pailletjes of kies je dit jaar voor een überhip velvet pak? Lees verder