Filteren

  Spijkerjurken en de seizoenen

  Denim is een fijne stof waar je alle kanten mee op kunt. Van jeans tot spijkerrok en van tas tot spijkerjurk. Spijkerstof laat zich voor vele producten lenen en dat is eigenlijk niet zo gek gezien een aantal belangrijke kwaliteiten die denim bezit. Spijkerstof is namelijk heel sterk en tevens slijtvast. De plekken die jij na lang dragen op je jeans ziet verschijnen zijn geen slijtage van de stof, maar van de verf waarmee jouw spijkerbroek is gekleurd. Daarnaast is denim kreukbestendig door de diagonale manier van weven en valt hierdoor soepel om het lichaam. Ideaal dus als jij wilt gaan voor een zwierige zomerse variant van de spijkerjurk!

  Zoals eerder aangegeven kun je jouw spijkerjurk door alle seizoenen heen goed dragen. Een witte spijkerjurk staat ontzettend zomers in combinatie met lage sneakers en blote benen. Je kunt je zomerse outfit af maken door bijvoorbeeld opvallende sieraden te dragen. Denk hierbij aan een armband of een lange ketting. Mocht het kwik iets dalen dan kun je kiezen voor een donkerblauwe spijkerjurk en je benen bedekken met een zwarte legging. Maak je outfit compleet met blauwe enkellaarsjes en een wit lang vest.

  Wat je wilt uitstralen in je outfit ligt ook aan de pasvorm van je spijkerjurk. Er zijn namelijk hele vrouwelijke spijkerjurken die strak om het lichaam vallen maar ook tuinjurken van denim met speelse gespen aan de voorzijde. Indien je de nadruk wilt leggen op je taille, dan is het raadzaam om een spijkerjurkje te dragen met een riem om je middel.

  Spijkerjurkjes online bestellen

  Nieuwe spijkerjurkje kopen was nog nooit zo makkelijk! Ten eerste zie je in een makkelijk overzicht direct waar je de goedkoopste prijs betaalt, maar ook wat de levertijden zijn, de beschikbare maten en op welke manier jij kunt betalen. Daarnaast is de collectie dames spijkerjurken enorm ruim en kun je kiezen uit talloze mooie merken zoals Only spijkerjuken, Noisy May of Mango spijkerjurkjes. Keuze genoeg!
  278 spijkerjurken in 20 shops

  Spijkerjurken

  sorteren op