Filteren

  Wanneer draag je een galajurk?

  Het woord ‘galajurk’ zegt eigenlijk al genoeg. Naar een gala, een deftig feest waar men galakleding draagt. Een ander woord voor galajurk is avondjurk. Als we het over een galajurk hebben, dan denken we automatisch aan mooie lange gewaden met een behoorlijke dosis glamour. Het is bijna koninklijk te noemen. In een galajurk ga je meestal naar speciale gelegenheden, zoals: een exclusief diner, een chique evenement of een award-uitreiking. Maar uiteraard kun je een galajurk ook dragen naar een ander soort feest. Meestal wordt de dresscode aangegeven op de uitnodiging zelf. Natuurlijk wil je op je mooist zijn en dat kan ook indien je de juiste galajurk draagt. Ga je voor een mooie rode galajurk van satijn of staat een blauwe galajurk van kant je mooier? Met een paar accessoires maak je je outfit helemaal compleet. Een tip van ons: bij het dragen van een galajurk met een open rug -en/ of diepe decolleté, staat een opgestoken kapsel ontzettend chique. Zo komt het gezicht meer naar voren en komt de jurk het meest tot haar recht.

  Geschikte hakken bij je galajurk

  Galajurken zijn meestal lange jurken en komen tot de enkels. Echter zijn er ook galajurken waar je helemaal niet kan zien, welke schoen je eronder aanhebt. Onder galajurken worden meestal hakken gedragen. Dit zijn de meest vrouwelijke schoenen en horen dus ook onder een mooie jurk, zoals een galajurk. Wil je een beetje meer huid laten zien, dan zijn pumps met peeptoe zeer geschikt. plateau pumps laten je extra lang lijken. Handig voor de wat kortere dames onder ons.

  Sierlijk shoppen

  In een galajurk voel je je mooi, vrouwelijk en elegant. Volgende week een deftig feest, maar nog geen galajurk? Geen enkel probleem, want op hier vind jij gegarandeerd de juiste jurk. Je shopt hier prachtige galajurken en ook nog eens tegen de goedkoopste prijs. Jij kiest jouw jurk en wij doen de rest. Door middel van prijsvergelijkingen per product, zie je heel overzichtelijk welke galajurk het goedkoopst wordt aangeboden bij verschillende mode webwinkels. Als je op de webshop klikt, vind je meer informatie, zoals de beschikbare maten, levertijden en retour mogelijkheden.

  Galajurken

  sorteren op