Filteren

  Tregging, legging of jegging?

  Er is nogal aardig wat verwarring over het verschil tussen een tregging, legging en jegging. Waar staan die afkortingen eigenlijk voor en wat voor kledingstukken zijn dit? De tregging is een samenvoeging van trousers en legging. Dit zijn dus erg strakke leggings met de uitstraling van een broek. Kijk maar eens tussen de zwarte treggings, dit zijn net broeken maar dan net wat comfortabeler!

  De legging kennen we allemaal al. Dit is een soort maillot, alleen dan zonder voeten aan de onderkant. Onder een jurkje of rokje kan de legging haast niet ontbreken; lekker warm en het staat ook nog eens erg leuk. De mooiste variant is toch wel de zwarte legging, die staat altijd goed.

  De jegging is weer een andere variant. Jeans + legging = jegging. Hieruit kun je dus opmaken dat de jegging een strakke jeanslegging is. Ook erg comfortabel en het staat geweldig afgekleed omdat dit kledingstuk strak om de benen zit.

  Tregging combineren

  Hoe combineer je dit item? De tregging is het perfecte kledingstuk, mits je hem goed combineert. Casual, chic en stoer kunnen allemaal. Ga je voor casual? Dan is hoodie of pullover met een paar Vans een goede combinatie. Als je voor chic gaat, is de puntige pump met een blouse met lange mouwen een ideale combinatie om de chique look compleet te maken. Meer een liefhebber van de stoere outfits? Dan kun je een zwarte tregging combineren met een paar stoere boots en een zwarte trui. Hoe dan ook, de tregging is op talloze manieren te combineren en zorgt altijd voor een comfortabele outfit.

  Treggings

  sorteren op