Filteren

  Strandjurkjes op het strand

  Dit is misschien een open deur, maar strandjurken passen natuurlijk perfect op het strand. De luchtige exemplaren zorgen ervoor dat jij heerlijk in het zonnetje kunt liggen zonder te verbranden. Een strandjurk biedt net dat extra beetje bescherming tegen de zon, en dat kun je op een warme zomerdag wel gebruiken! Korte en lange strandjurken bieden hierin de uitkomst: het is maar net wat jij zelf prettiger vind.

  Bij de strandtent

  De strandtent kent verschillende settings: overdag lekker loungen en ’s avonds flink partyen! Gelukkig ben je met een gave strandjurk op alles voorbereid. Strandjurken kun je eenvoudig omtoveren van casual tot een ware party outfit door een simpele aanpassing te doen. Koop een strandjurk met bandjes die je op verschillende manieren kunt dragen en je tovert jouw outfit zo om tot een partydress.

  Flaneren op de boulevard

  Lekker flaneren op de boulevard doe je in de mooiste strandjurken. Hier kun je all the way gaan met je strandjurk: groen, rood of blauw, het kan niet gek genoeg of je hebt er een strandjurk van! Ook mooie prints met bloemen, dieren of abstracte elementen zien er prachtig uit. Veel exemplaren hebben een bandje in de taille wat ervoor zorgt dat je er ook nog een super vrouwelijk en sexy uit ziet. Zo blijven alle ogen op jou gericht ;)

  Strandjurken

  sorteren op