/ Door

  KORTING! Wintersale bij BALR.

  BALR. Wintersale

  Het is wintersale bij BALR. Profiteer daarom nu van kortingen tot 60% op heel veel verschillende items! Hoogste tijd dus om je garderobe zonder schuldgevoel aan te vullen met de populaire fashion van BALR. Een groot aantal t-shirts en polo's zijn gedurende deze sale te bestellen met mooie kortingen! Maar ook sweaters, jacks, broeken en zelfs sneakers scoor je extra voordelig!

  BALR. sneakers

  BALR. heeft een fraaie sneakercollectie gecreëerd die hebberig maakt! Hieronder vind je een aantal modellen welke je tijdens de wintersale extra voordelig kunt shoppen!

  [producten1]

  BALR. sweaters, hoodies & vesten

  De fijnzittende truien van BALR. zijn een echte musthave! Een groot deel van de collectie valt onder de wintersale, waaronder ook diverse sweaters, hoodies en vesten.  BALR. t-shirts & polo's

  Aan shirts geen gebrek bij BALR. De zwarte, witte en grijze shirts met het bekende logo kunnen uiteraard niet ontbreken tijdens deze wintersale!  Nog veel meer wintersale korting!

  De BALR. wintersale omvat een heel groot deel van de collectie. Bekijk hier alle items die je met extra korting kunt bestellen. Maar wees er snel bij want OP=OP!  0 reacties op dit artikel