Filteren

  Van knapzak naar koffer

  Reizen is iets dat men al eeuwen doet. Je kunt je dan ook voorstellen dat er vraag was naar een vervoermiddel voor je spullen. Als sinds de Middeleeuwen begon men al met het maken van koffers. In die tijd werden het knapzakken genoemd. Weet je nog? Die zakdoeken die je als een klein ventje om een stok bond met snoep erin en vervolgens op pad ging. Al gauw werd de knapzak vervangen door de bekende kist die boven bij je opa op zolder onder het stof zit, de hutkoffer! Ze waren heel zwaar en werden vervoerd door ‘hulpjes’ met behulp van draagpalen. Niet bepaalt praktisch als je je bedenkt dat er een lichte koffer van Samsonite bestaat, met een gewicht van nog geen 2 kilo. Na de hutkoffer kwam de weekendtas. Een variatie tussen de knapzak en hutkoffer, maar dan veel lichter en met meer kwaliteit. Na de weekendtas maakte de koffer langzamerhand zijn debuut als officiële reiskoffer!

  Ga op reis met Kledingkopen.nl!

  Een goede, stevige koffer is een must als je op vakantie gaat, tenzij je het natuurlijk niet erg vindt dat je kleren overal rondslingeren nadat je koffer een stootje heeft gehad. Liever niet hè? Shop daarom jouw zwarte koffer op Kledingkopen.nl en je weet zeker dat je een goede keus hebt gemaakt. Wij hebben een ruim assortiment zwarte koffers van grote merken als Samsonite, Eastpak en American Tourister.
  349 koffers in 17 shops

  Zwarte koffers

  sorteren op
  Ik ga op reis en ik neem mee… dat spannende boek natuurlijk! But first, een goede koffer om al die leuke spullen in te vervoeren. Heb je een businesstrip gepland en blijf je enkele dagen we? Dan is een trolley perfect! Maar ga je paar weken weg met je gezin, dan is een grote koffer wel zo handig. Je hebt keus uit een grote diversiteit zwarte koffers. Daarnaast zijn de koffers van goede kwaliteit én natuurlijk voor een mooie prijs!