/ Door

    Fashion-alert! Trendy overknee laarzen

    Fashionista’s opgelet! In deze blog kijk je je ogen uit naar één van de mooiste, chicste en hipste items in heel modeland. We hebben het uiteraard over de overknee laarzen, yes! Dé laars welke niet mag ontbreken als je net zo gek bent op mode als wij. Wij van Kledingkopen zijn ook helemaal weg van deze items en jullie vast ook! Lees de blog verder en laat je verleiden door deze magische hoge boots. Laat je inspireren en breid je collectie overknee laarzen uit!



    Jullie weten als geen ander dat deze laars hét mode- item is welke je makkelijk kunt combineren met de rest van je garderobe. Wij, fashiongirls, houden er immers van om voor de spiegel te staan en een geheel eigen fashion-show te geven. Ter inspiratie laten we je een paar looks zien die je absoluut moet toevoegen aan de volgende show voor de spiegel. Strike a pose!

    Casual

    Onder casual verstaan we simpelweg kleding die lekker comfortabel zit, vrijetijdskleding. Met een casual look kun je eindeloos combineren, je hebt veel keuze in je kledingstukken. Denk daarbij aan een mooie jeans of een spijkerjurkje. Voor een ultieme casual look, haal je je bruine suède overknee boots zonder hak uit je schoenenkast en combineer je het met een donkere skinny jeans en een shirtje en een oversized vest. Een andere hippe outfit maak je met grijze overknee laarzen, je kunt er zelf voor kiezen of het een laars wordt met of zonder hak, en een sweaterjurk. Wel draag je een panty, legging of maillot eronder om koude benen te voorkomen. Voor een compleet outfit, laat een beanie muts en een bomberjack zich goed combineren. Stoer, hip én stylish! Casual- inspiratieboots nodig? Onderstaand hebben we onder ander compleet outfit voor je afgestyled.

    Party?

    Elke dame heeft wel eens zin in een gezellig feestje en bij een feestje hoort natuurlijk een fabulous outfit! Overknee laarzen zijn perfect voor een echte party look. Omdat de laarzen over je knie komen, komt een korte rok of jurk het beste tot haar recht. Ga je voor een leather-look? Een leren overknee laars laat zich dan mooi combineren met een leren jurk en een leren clutch. Draag een statement ketting als accessoire en je kunt gaan schitteren op dat feest. Wij durven te wedden dat anderen meiden stiekem naar je zullen staren. Met zo’n look kan dat ook niet anders? Is een leather-look niets voor jou, draag dan een sexy kanten jurkje of een playsuit met je suède overknee boots met hakken.




    Stijlvol en fantastisch!

    Niet alleen voor een party of een dagje shoppen met je vriendinnen zijn overknee bootsen perfecte eye-catchers. Voor een classy look past deze laars heel mooi onder een bodycon dress die boven de knieën komen. Je lichaam wordt als het ware geaccentueerd en met de laarzen tot over je knieën, komt je figuur echt tot haar recht. Ook staat deze laars, in de kleur groen, mooi in combinatie met een zwarte kokerrok, een coltrui en als finishing touch een getailleerde blazer. Voor een volledige classy look draag je er een mooie mantel overheen van bijvoorbeeld het modieuze merk Ted Baker.


    0 reacties op dit artikel